De berg

Lori Lansens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De berg

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044354249, 352 blz., February 2018
Formaat: 20.9 (h) x 13.5 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 463 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Marjet Schumacher

beschrijving

Op een herfstdag gaat de achttienjarige Wolf met de kabelbaan naar Angel's Peak, de top van de berg die uitkijkt over Palm Springs, Californië. Daar ontmoet hij drie vrouwen. Door een reeks van tegenslagen raken de vier wandelaars verdwaald en komen vast te zitten op de berg.
Vijf dagen en nachten lang, zonder eten, water of een schuilplaats tegen de kou en de wilde dieren. Te midden van de ruwe pracht en complete verschrikking van de ongerepte natuur komen er schokkende geheimen boven.
De jongen en de drie vrouwen krijgen een onverbrekelijke band wanneer ze zichzelf en elkaar tot het uiterste drijven.

'Terwijl de spanning steeds hoger oploopt, wordt de lezer meegezogen in het verhaal. De realistische details kleuren deze roman met een rauw randje.' Publishers Weekly

'Knappe balans tussen familiedrama, thrill er en de strijd om te overleven.' Globe and Mail

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)De Canadese Lori Lansens was scenarioschrijfster voordat ze boeken begon te schrijven. Haar romans De zusjes en De weg naar huis ontvingen vele lovende recensies. Lori verhuisde met haar gezin van Toronto naar de voet van de Santa Monica Mountains bij Los Angeles. In haar achtertuin wonen rode lynxen, ratelslangen, poema's en coyotes. In De berg heeft ze haar liefde voor de wilde natuur verwerkt.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.