Shopaholic

Bekentenissen van een Shopaholic

Sophie Kinsella

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Shopaholic

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044354225, 288 blz., October 2019
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 343 gram.

Uitgever: The House of Books

trefwoorden: becky chicklit feelgood feelgood roman liefde luchtig rebecca bloomwood rebecca bloomwood series rebecca brandon roman shopaholic verslaafd winkelen

beschrijving

Stap binnen in de aanstekelijke wereld van een bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat leuke jasje of die mooie schoenen te kopen. Rebecca werkt voor het tijdschrift Succesvol Sparen hoewel haar eigen financiële situatie een puinhoop is. De schulden stapelen zich in hoog tempo op, evenals de dreigbrieven van de bank. Ondanks haar groeiende paniekgevoel blijft Becky vrolijk en optimistisch. In haar dromen ziet ze zichzelf de loterij winnen, of blijkt de bank een vergissing te hebben gemaakt, waardoor al haar problemen in één klap worden opgelost. Maar de werkelijkheid is anders!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Mag ik je nummer even? en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan veertig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.