De tattooverzamelaar

Alison Belsham

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De tattooverzamelaar

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044353884, 336 blz., August 2018
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 395 gram.

Uitgever: The House of Books

trefwoorden: bloody scotland francis sullivan marni mullins seriemoordenaar tatoeage tattoo tattoo thief thriller

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Wanneer Marni Mullins, een tatoeëerder uit Brighton, een gevild lichaam ontdekt, heeft de onlangs gepromoveerde inspecteur Francis Sullivan haar hulp nodig. Er loopt een seriemoordenaar rond die de tatoeages van de lichamen van zijn slachtoffers afsnijdt terwijl zij nog leven. Marni kent de tattoowereld als geen ander, maar heeft zo haar eigen redenen om de politie te wantrouwen. Ze achterhaalt de identiteit van het volgende slachtoffer, maar zal ze het aan Sullivan vertellen of gaat zij zelf achter de tattooverzamelaar aan?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Alison Belsham presenteerde in 2016 op het Pitch Perfect-evenement van het Bloody Scotland Crime Writing Festival haar eerste misdaadboek, De Tattooverzamelaar, en werd uitgeroepen tot winnaar. Dat niet alleen, uitgevers stonden in de rij om haar een boekencontract aan te bieden. Ze koos uiteindelijk voor Orion en de uitgever van Ragdoll, waar het ook in september als speerpunttitel zal verschijnen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De tattooverzamelaar

paperback/ gebrocheerd: € 21.99
Wanneer Marni Mullins, een tatoeëerder uit Brighton, een gevild lichaam ontdekt, heeft de onlangs gepromoveerde inspecteur Francis Sullivan ...

Meer boekennieuws op Facebook.