Ritueel

Isa Maron

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ritueel

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789044353068, 352 blz., March 2018
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 321 gram.

Uitgever: The House of Books

serienaam/reeks: De Noordzeemoorden

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Diep in de modder bij een villa in Amsterdam-Noord stuit een tuinman op een schedel. Rechercheur Maud Mertens probeert via de voormalige bewoonster van het pand - de schatrijke, dementerende Ina Demsterwold - te achterhalen wie er achter deze gruweldaad schuilgaat. Ze stuit hierbij op een muur van stilzwijgen. Dan worden op het terrein van de villa nog meer lichaamsdelen gevonden en ontdekt Maud dat de vrouwelijke slachtoffers met vaste regelmaat begraven zijn. Wie zijn de dode vrouwen?

Ondertussen is de jonge studente Forensisch Onderzoek Kyra Slagter nog steeds bezig met de vermissingszaak van haar zus Sarina, die jaren geleden spoorloos verdween. De huidige zaak blijkt een verband te hebben waardoor haar onderzoek in een stroomversnelling raakt. Zowel Kyra als Maud beginnen te beseffen dat de zaken waar ze aan werken veel groter zijn dan ze hadden kunnen vermoeden.

De VN Detective & Thrillergids over De Noordzeemoorden:
'Een mooie mix van gruwel en Hollandse "gewoonheid", onberispelijk en met veel vaart geschreven.'

Isa Maron is naast auteur serveerster, karateka, voetbalmakelaar en directeur geweest. Ze studeerde economie en psychologie. Haar debuut Passiespel werd verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller. Met de vierdelige thrillerreeks De Noordzeemoorden schaart ze zich definitief bij het rijtje van beste thrillerschrijfsters van Nederland.

www.facebook.com/IsaMaronWelkom
www.facebook.com/TheHouseOfBooks

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Isa Maron debuteerde met Passiespel, dat werd verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller. Met de eerste drie delen van De Noordzeemoorden schaarde ze zich definitief bij de beste thrillerschrijfsters van Nederland. Eindspel is het spectaculaire slotstuk van deze indrukwekkende en on-Nederlands goede serie.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Ritueel

paperback/ gebrocheerd: € 21.99

Diep in de modder bij een villa in Amsterdam-Noord stuit een tuinman op een schedel. Rechercheur Maud Mertens probeert via de voormalige ...

Meer boekennieuws op Facebook.