Schone slaapsters

Stephen King; Owen King

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 7.50 Tijdelijke prijs tot 29-2-2020, daarna € 25.00.

ISBN: 9789044353013, geïllustreerd, 832 blz., November 2019
Formaat: 22.7 (h) x 15.2 (b) x 5.7 (d) cm. Gewicht: 1052 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Annemarie Lodewijk; Sabine Mutsaers

beschrijving

Over de hele wereld gebeurt er iets vreemds als vrouwen in slaap vallen; ze worden langzaam omhuld met een coconachtig weefsel - en ze worden niet meer wakker. Maar als het weefsel dat hun lichaam omhult wordt aangeraakt of aangetast, worden de vrouwen agressief en enorm gewelddadig.
In het Amerikaanse stadje Dooling verspreidt het virus zich vanuit de vrouwengevangenis en gaat het over op alle gevangenen, met uitzondering van één. Er doen al snel verhalen de ronde over deze Evie: is ze een medische rariteit of het kwaad dat het virus veroorzaakt? De achtergebleven mannen in het stadje, overgelaten aan hun primaire instincten, raken slaags met elkaar terwijl de sheriff van Dooling, Lila Norcross, vecht om wakker te blijven.

Ondertussen ontwaken de vrouwen die in slaap zijn gevallen in een compleet nieuwe wereld...

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Meesterverteller Stephen King heeft meer dan vijftig romans op zijn naam staan en tientallen korte verhalen. Hij schreef spanning, horror, fantasy, bovennatuurlijk, en in welk genre hij zich ook waagt, steeds weet hij wereldwijd miljoenen lezers aan zijn boeken gekluisterd te houden.
Owen King schreef de roman Double Feature en publiceerde meerdere korte verhalen in o.a. de Boston Globe en de New York Times Book Review.

toelichtingEen angstaanjagend sprookje van meestervertellers Stephen King en Owen Kingrecensie citaat'Stephen King is een regelrecht fenomeen.'
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.