Galgenveld

Isa Maron

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Galgenveld

paperback/ gebrocheerd: € 7.50

ISBN: 9789044352337, 336 blz., July 2017
Formaat: 20.0 (h) x 12.4 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 313 gram.

Uitgever: The House of Books

serienaam/reeks: De Noordzeemoorden

beschrijving

Op een mistige zondagochtend, op het stilste uur van de dag, koerst de veerpont van Amsterdam CS naar Noord recht op een lijk af. Aan een van de hoge lantaarnpalen aan de kade bungelt het lichaam van een man. De negentienjarige Kyra is een van de eersten op de plaats delict aan het IJ. Tot grote ergernis van de betrokken rechercheur Maud Mertens laat Kyra zich niet zomaar wegsturen, ze mengt zich in het recherchewerk en geeft ongewenst advies. Gaandeweg het onderzoek blijken Kyra's suggesties toch wel heel nuttig te zijn voor Maud.

In een wervelend samenspel tussen de jonge, scherpzinnige en soms overmoedige Kyra en de ervaren, bedachtzame rechercheur Mertens komen de gruwelijke daden van een maniakale moordenaar langzaam maar zeker aan het licht.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Isa Maron is naast auteur serveerster, karateka, voetbalmakelaar en directeur geweest. Haar debuut Passiespel werd verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller. Met de vierdelige thrillerreeks De Noordzeemoorden schaarde ze zich definitief in het rijtje beste thrillerschrijfsters van Nederland.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.