Cesars aanpak

Cesar Millan

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Cesars aanpak

paperback/ gebrocheerd: € 9.99

ISBN: 9789044352160, 336 blz., December 2021 UITVERKOCHT!

Uitgever: The House of Books

beschrijving

Cesars aanpak om weer baas over je hond te worden

Cesar Millan deelt zijn rijke kennis over honden en hun gedrag, waarmee hij inzichten en tips geeft om de band met je eigen hond te versterken. Leer de wereld door de ogen van je hond te bekijken, zodat je gedragsproblemen succesvol kunt aanpakken. Ontdek wat er in je hond omgaat en smeed een nieuwe band met je viervoeter die jullie beiden meer voldoening zal geven.

Je leert onder andere hoe je een hond kiest die bij jou en je gezin past; wat het verschil is tussen discipline en straf; dat de sleutel tot een
goede relatie met je hond in zijn natuurlijke roedelinstincten ligt; hoe je op hondenniveau met hem communiceert; en dat probleemrassen niet bestaan, maar probleemeigenaren wel.

Cesar Millan, bekend van de hitseries Dog Whisperer en Cesar Millan's Leader of the Pack op National Geographic, is een van de bekendste hondentrainers ter wereld. Hij beschikt over het unieke vermogen de psychologie van de hond te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die voor iedereen werkt. Cesar is de grondlegger van het Dog Psychology Center en zette de Cesar Millan Foundation op, een non-profitorganisatie die zich ontfermt over dieren in nood en een nieuw thuis voor ze vindt.

www.cesarsway.com
www.facebook.com/cesar.millan
www.thehouseofbooks.com
www.facebook.com/TheHouseOfBooks

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Cesar Millan heeft meer dan twintig jaar ervaring met honden. Hij groeide op in Mexico, heeft twee zoons en woont in Los Angeles. Hij is de grondlegger van het Dog Psychology Center en bekend van de veelbekeken serie Dog Whisperer op National Geographic Channel. Het is zijn levensmissie om met de Millan Foundation dieren uit het asiel een thuis te geven. Hij ontving hiervoor een belangrijke onderscheiding.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.