Het laatste alibi

David Ellis

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 9.99

ISBN: 9789044351637, 528 blz., June 2020

Uitgever: The House of Books

vertaald door: AnneMarie Lodewijk

beschrijving

Advocaat Jason Kolarich' leven is in een neerwaartse spiraal geraakt nadat zijn vrouw en kind zijn omgekomen en hij na een knieblessure verslaafd is geraakt aan pijnstillers. Door de verslaving ziet hij de dingen niet meer zo helder en neemt hij steeds minder zaken. Wanneer James Drinker zijn kantoor binnenwandelt en hem vertelt dat hij onterecht verdacht wordt van moord op twee vrouwen met wie hij in het verleden uit is geweest, belooft Jason hem juridisch bij te staan mocht het ooit tot een proces komen.

Maar dan vallen er opnieuw slachtoffers en wordt het Jason duidelijk dat niet alles in Drinkers leven is wat het lijkt. Als Jason vervolgens zelf verdachte wordt in de moordzaak, gaat hij op onderzoek uit; om een seriemoordenaar te ontmaskeren en om zijn eigen onschuld te bewijzen.

David Ellis was als officier van justitie betrokken bij een aantal spraakmakende rechtszaken. Ellis is een meester in complexe intriges en is dan ook terecht onderscheiden met de felbegeerde Edgar Award voor zijn boeken. Naast Het laatste alibi schreef hij onder andere De verkeerde man dat met 5 sterren bekroond werd door VN Detective & Thrillergids.

'In de beste traditie van de legal thriller.Ellis kan zich meten met John Grisham.' VRIJ NEDERLAND

'Een van de beste auteurs in heet genre.' KIRKUS REVIEWS

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.