Executie

Kazuaki Takano

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Executie

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044348323, 576 blz., December 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Yolande Ligterink

beschrijving

Tijdens een briefing in Washington wordt de president op de hoogte gesteld van een bedreiging van de internationale veiligheid: een driejarig jongetje genaamd Akili blijkt de volgende stap in de menselijke evolutie te zijn. Hij is het meest intelligente wezen op aarde en kan toekomstige gebeurtenissen beter voorspellen dan de snelste supercomputers. Tegelijkertijd heeft Akili de emotionele belevingswereld van een kind - wat hem potentieel de grootste bedreiging voor de mensheid maakt.

Een Amerikaanse militair, Jonathan 'Hawk' Yeager, leidt een internationaal team van commando's diep de Congelese jungle in met de presidentiële opdracht om Akili te doden voordat hij zijn potentieel ten volle kan benutten. Maar Yeager heeft zelf een ziek zoontje thuis, dat alleen gered kan worden door Akili's grenzeloze kennis. Yeager raakt verstrikt in zijn persoonlijke drama en de ultieme strijd om de mensheid te redden.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Kazuaki Takano werkte als scriptschrijver in Japan en Hollywood. Executie stond maandenlang in de Japanse en Duitse bestsellerlijsten, won meerdere prijzen en werd verkozen tot beste thriller van het jaar.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.