Een rookprobleem? Wat nu?

Erwin De Bisscop

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een rookprobleem? Wat nu?

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044137965, 204 blz., January 2021
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 399 gram.

Uitgever: Maklu, Uitgever

beschrijving

In dit boek heeft Erwin De Bisscop samengebracht wat hij tijdens zijn 30 jaar opgedane ervaring in werken met genotsmiddelengebruikers als nuttig en werkbaar heeft beschouwd.


Hij gaat ervan uit dat er voor ieder van ons unieke, doeltreffende oplossingen voor diens welbepaalde problemen aangereikt kunnen worden.


Een rookprobleem? Wat nu? beschrijft specifieke en handige technieken voor het begeleiden van tabakgebruikers. Alle begeleiders zoals verpleegkundigen, ergotherapeuten, bewegingstherapeuten, tabakologen, psychologen, psychotherapeuten en artsen treffen in dit boek volop efficiënte toepassingsmogelijkheden aan.Dit boek helpt je op een heldere manier op weg om een cliënt met een tabakprobleem te begeleiden. Het toont zowel begeleiders als cliënten hoe een gezonde, bevredigende toekomst voor te stellen en dit, met vallen en opstaan, te bereiken door te stoppen met roken.Erwin De Bisscop is een erkend oplossingsgericht cognitief systeemtherapeut met een jarenlange ervaring in het begeleiden van tabakgebruikers.


Hij werkt al meer dan 30 jaar in de P.A.A.Z. AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV en is directielid en erkend opleider-supervisor (oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie en coaching) aan het Korzybski-instituut in Brugge en Antwerpen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.