Japanse taal en cultuur voor beginners

Sarah Van Camp

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Japanse taal en cultuur voor beginners

paperback/ gebrocheerd: € 20.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044137620, geïllustreerd, 110 blz., December 2020
Formaat: 22.2 (h) x 15.2 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 201 gram.

Uitgever: Maklu, Uitgever

serienaam/reeks: Nihongo

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Nihongo betekent ‘de Japanse taal’ en is gericht op het ontwikkelen van taalvaardigheid in het Japans, vooral in functie van reizen naar Japan of werken met Japanners. In recente jaren is het toerisme vanuit België en Nederland naar Japan exponentieel gestegen. Een goed moment dus om Japans te leren.


Deze basiscursus Japans bestaat uit twee delen: Nihongo 1 en Nihongo 2. Elk deel bestaat uit tien hoofdstukken en is volledig in rōmaji (Japans getranscribeerd in ons alfabet) geschreven om het leerproces te versnellen. Dit is deel 2 van de cursus. Je kunt de cursus gebruiken als voorbereiding op lessen Japans of een reis naar Japan, al dan niet samen met Kana en Kanji: snelleermethodes om de drie Japanse schriften te leren, cursussen die ook bij Garant zijn uitgegeven.


Nihongo kan zowel voor zelfstudie als in klasverband gebruikt worden. In elk hoofdstuk wordt ook een rubriekje over de Japanse cultuur opgenomen. Via een QR-code of een weblink kun je audiofragmenten beluisteren bestaande uit dialogen, commando’s en vragen, die werden ingesproken door native speakers Japans.


Sarah Van Camp studeerde in 1991 af als japanoloog aan de KU Leuven en heeft de afgelopen 25 jaar in verschillende scholen en bedrijven lessen Japans gegeven aan beginners. Momenteel werkt ze als vertaler en taaldocent in Antwerpen. Voor deze cursus kreeg ze de steun van Goh Kawai, voormalig
professor aan de Center for Language Learning van Hokkaido University en werkte ze nauw samen met professor Akiko Tashiro van datzelfde instituut, die samen met haar doctoraatsstudenten Yoshimi Hidaka en Rei Kataoka de cursus redigeerde en het audiomateriaal heeft opgenomen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Japanse taal en cultuur voor beginners

paperback/ gebrocheerd: € 21.50
Nihongo is gericht op het ontwikkelen van taalvaardigheid in het Japans, vooral in functie van reizen naar Japan of werken met Japanners. ...

Meer boekennieuws op Facebook.