Nieuw Boek voor vaders

Alles wat je moet weten over de zwangerschap, de geboorte en de eerste drie levensjaren van je kind

Claudine Crommar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nieuw Boek voor vaders

paperback/ gebrocheerd: € 34.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044136371, 319 blz., November 2018
Formaat: 24.0 (h) x 16.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 570 gram.

Uitgever: Maklu, Uitgever

beschrijving

"Het boek gaat over liefde, gevoelens, slaap en voeding, taal en ontwikkeling, veiligheid en begripsvermogen, angst, agressie, boosheid en socialisatie en nog veel meer wat zich afspeelt en o zo belangrijk is in het leven van onze kleintjes tot 3 jaar, hun ouders, familie en omgeving. Het boek gaat over zoveel meer en is een absolute aanrader voor eenieder die zich geroepen voelt tot de ondankbare maar o zo belangrijke taak van opvoeden!" (prof. Marleen Temmerman)

Over de auteur
Claudine Crommar is psychoanalytisch therapeute en ging zich bijscholen in Parijs om met ouders en baby's te werken, vanaf de zwangerschap. Haar werkwijze, waarbij naar de oorzaken van gedrag wordt gezocht eerder dan naar de directe aanpassing ervan, werd onder meer door Serge Lebovici onderwezen.

Ze geeft ook reeds meerdere jaren vormingen in heel Vlaanderen aan professionelen uit de sector van kinderopvang en aan onthaalouders. Het is vanuit deze ervaring en om tegemoet te komen aan vele vragen over het theoretisch kader van haar praktijk dat dit boek tot stand kwam.

Ze verzorgt ook het babyluik in de Permanente vorming psychoanalytische psychotherapie met kinderen en jongeren vanuit freudiaans-lacaniaans perspectief aan de Universiteit Gent.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.