Borstvoeding natuurlijk eenvoudig

Nancy Mohrbacher; Kathleen Kendall-Tacket

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Borstvoeding natuurlijk eenvoudig

paperback/ gebrocheerd: € 28.70: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044135794, geïllustreerd, 279 blz., December 2017
Formaat: 24.2 (h) x 16.2 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 553 gram.

Uitgever: Garant - Uitgevers n.v.

beschrijving

Dit boek is de vertaling van de Amerikaanse bestseller Breastfeeding made simple. Het is een bruikbare aanvulling op de boeken over borstvoeding die al op de Nederlandstalige markt aanwezig zijn. Het gaat uit van de basisbehoeften van een baby, waarbij borstvoeding de meest natuurlijke voeding is. Het boek is opgebouwd rond zeven principes, de natuurwetten van borstvoeding genoemd. Ben je zelf zwanger, kersverse mama of papa? Inzicht in deze natuurwetten helpt je om een gezonde en onbezorgde start te nemen. Ben je zorgverlener? De heldere beschrijving van de fysiologie van borstvoeding en de adviezen bij voorkomen en verhelpen van problemen, helpen je om ouders beter te begeleiden bij hun keuze. Borstvoeding lijkt soms een hele uitdaging. Dit boek helpt borstvoeding eenvoudiger maken. Borstvoeding, natuurlijk eenvoudig! Een must op het nachtkastje van elke moeder en zorgverlener.

"Dit boek is een essentiële partner voor de moeder en de zorgverlener. Het zal vele moeders helpen om borstvoeding eenvoudiger te maken waardoor zij op natuurlijke wijze langer borstvoeding zullen kunnen geven." (Em. prof. dr. Hugo Devlieger, kinderarts)

Over de auteurS
De Bakermat, Expertisecentrum Kraamzorg en Praktijk voor vroedkunde heeft in Vlaanderen 25 jaar expertise in kraamzorg en begeleiding bij borstvoeding. Op vraag van Kind en Gezin heeft De Bakermat dit basisboek over borstvoeding vertaald en bewerkt naar de Vlaams-Nederlandse situatie. Een multidisciplinair team met een vroedvrouwlactatiekundige IBCLC, een pedagoog, een gezinssocioloog, een LLL-leidster, een kinderarts, een gynaecoloog en een huisarts namen deze opdracht gedreven ter harte.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.