Mijn werkbalans

Tool voor loopbaancoaches,HRM-ers,leidinggevenden en medewerkers

Annick Jehaes; Karen Van den Broeck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mijn werkbalans

paperback/ gebrocheerd: € 29.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044135510, geïllustreerd, 11 blz., December 2017
Formaat: 29.9 (h) x 21.3 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 277 gram.

Uitgever: Garant - Uitgevers n.v.

beschrijving

"Ik weet niet of ik dit werk nog wil blijven doen. Soms heb ik zin om weg te gaan. Op andere momenten denk ik dat ik het zo slecht nog niet heb. Ik loop vast en wil graag meer duidelijkheid ..."
Herken je jezelf in deze situatie? Wil je dit graag bespreken met collega's of leidinggevenden of denk je wel eens aan het volgen van loopbaanbegeleiding? Of ben je zelf coach of leidinggevende en op zoek naar handig werkmateriaal?
Mijn Werkbalans brengt je werksituatie in beeld. De kaarten doen je nadenken over de taakeisen, de regelruimte, de steun van je leidinggevende(n) en collega's en jobzekerheid. Je krijgt een scherp zicht op de sterktes maar ook op de uitdagingen in je job. Geeft mijn werk me nog voldoening? Waarover ga ik in dialoog met mijn werkgever, leidinggevende(n) of collega's?
Annick Jehaes en Karen Van den Broeck, beiden coaches bij Human Results (www.humanresults.be) ontwikkelden deze eenvoudige tool. Door zelfreflectie krijgen medewerkers zicht op hun werk. Ook voor loopbaancoaches, HR-medewerkers, leidinggevenden, vertrouwenspersonen en preventieadviseurs psychosociale aspecten is Mijn Werkbalans bruikbaar in gesprekken. De tool helpt om het werk in beeld te brengen en van hieruit keuzes te maken en acties te bepalen die het welzijn van de medewerker bevorderen.
Mijn werkbalans deed me in de begeleiding nadenken over mijn huidige job en gaf duidelijkheid. Ik was verwonderd hoeveel groene kaartjes ik kon plaatsen, terwijl mijn gevoel niet zo positief was (Sander Tilkin, klant loopbaanbegeleiding).
Een verfrissende tool om alle aspecten van persoonlijk functioneren en de samenwerking in mijn team bespreekbaar te maken.
Medewerkers komen via deze methode tot een mooie manier van zelfreflectie (Ann Jacobs, afdelingshoofd PVT De Passer, vzw Asster).

Over de auteurs
Annick Jehaes en Karen Van den Broeck zijn beiden coaches bij Human Results (www.humanresults.be)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.