Praktijkboek Non-profit crowdfunding

Dirk A.J. Coeckelbergh

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Praktijkboek Non-profit crowdfunding

paperback/ gebrocheerd: € 50.40: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044134957, 323 blz., May 2017
Formaat: 24.3 (h) x 17.3 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 619 gram.

Uitgever: Garant - Uitgevers n.v.

beschrijving

Dit is het eerste Nederlandstalige boek dat de crowdfunders in België voor de non-profit erg transparant in kaart brengt. Het doet een opsomming van alle crowdfunders die ooit zijn opgestart of wilden opstarten, inclusief wie stopten. Het zet alle succesfactoren rond crowdfunding netjes op een rij en geeft een individuele, vaak kritische analyse van alle relevante crowdfunders voor de non-profitsector, met een quotatie van hun resultaten en technische kenmerken.

De auteur geeft een blik achter de schermen, toont verbanden en relaties aan tussen verschillende initiatieven in de crowdfundingwereld, bespreekt desbetreffende websites en biedt een duidelijke werkmethode aan voor crowdfunding voor non-profit.

Over de auteur
Dirk A.J. Coeckelbergh is een van de bekendste auteurs rond non-profit, sociale economie, ethiek en financiën. Hij studeerde rechtsgeleerdheid, politieke en sociale wetenschappen, innovatieve sociale marketing en cultuurmanagement. Hij werkte als bankier-verzekeraar. Momenteel is hij consultant, freelance docent, bestuurder en adviseur van vennootschappen en verenigingen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.