Sociale media en online travel agents in de hotelsector

Christian Holthof; Sophie van Tilburg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Sociale media en online travel agents in de hotelsector

paperback/ gebrocheerd: € 46.30: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044134933, geïllustreerd, 311 blz., May 2017
Formaat: 24.2 (h) x 17.2 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 660 gram.

Uitgever: Garant - Uitgevers n.v.

beschrijving

In dit boek wordt de werking van sociale media en OTA's - online travel agents uiteengezet en geïllustreerd met voorbeelden uit de hotelsector. Daarnaast worden de resultaten weergegeven van het projectmatig wetenschappelijk onderzoek HoVla, waarbij de focus lag op online reputatiemanagement en de impact van sociale media en OTA's op de hotelprestaties in de vijf Vlaamse Kunststeden.

Dit onderzoek kaderde binnen de opleiding bachelor hotelmanagement van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. De publicatie is een nuttige handleiding voor hotelhouders, marketingmedewerkers, promotoren, studenten en geïnteresseerde hotelgebruikers.

Over de auteurs
Christian Holthof is licentiaat toegepaste economische wetenschappen, master in toerisme en Master of Business Administration (GGS). Hij nam meerdere malen deel aan het Professional Development Program van de Cornell University (School of Hotel Administration, Ithaca, USA). Hij doceert economische wetenschappen aan de opleiding bachelor hotelmanagement van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen.
Sophie van Tilburg is master in de communicatiewetenschappen. Zij is als onderzoekster verbonden aan de opleiding bachelor hotelmanagement van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.