ToM-basistraining

Mirjam van Campen-Hoekstra

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
ToM-basistraining

paperback/ gebrocheerd: € 29.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044133141, geïllustreerd, 108 blz., March 2016
Formaat: 29.7 (h) x 21.7 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 435 gram.

Uitgever: Maklu, Uitgever

beschrijving

Wat leuk dat je meedoet met de ToM-basistraining!

Tijdens de training ga je natuurlijk eerst kennismaken met je trainers en je groepsgenoten. Misschien ken je ze al wel. Maar ken je ze ook goed? Weet je wat ze denken of voelen?

Tijdens de training ga je leren:
-om met elkaar samen te werken,
-om naar elkaar te luisteren,
-wat emoties zijn en hoe je die kunt herkennen bij jezelf, maar vooral ook bij anderen.
-beter te begrijpen dat andere mensen ook denken, voelen of iets willen en dat dit lang niet altijd hetzelfde is als wat jij denkt, voelt of wilt.

Het is belangrijk dat je met plezier naar de training gaat. Daarom zul je veel leren door middel van spelletjes en leuke oefeningen. Soms krijg je ook werk mee naar huis. Geen moeilijk huiswerk, maar het zal je helpen om de dingen die je bij de training hoort en leert beter te onthouden.

Vraag maar aan je familie, groepsleiding, juf of meester of ze je een beetje kunnen helpen. Dan weten zij ook meteen wat jij bij de training allemaal leert.

Over de auteur
Mirjam van Campen-Hoekstra is al jaren werkzaam in het ZMLK-onderwijs. Zij heeft veel ervaring in het werken met leerlingen met een verstandelijke beperking, vaak in combinatie met een stoornis in het autistisch spectrum. Zij heeft op grond van haar jarenlange praktijkervaringen de methode van dr. P. Steerneman bewerkt tot een handzaam instrument.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.