Gezond zwanger worden

van kinderwens tot kraambed

Eric A.P. Steegers; Anjo Geluk

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Gezond zwanger worden

paperback/ gebrocheerd: € 30.80: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044132472, geïllustreerd, 324 blz., February 2015
Formaat: 24.2 (h) x 17.2 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 626 gram.

Uitgever: Maklu, Uitgever

beschrijving

Alle vrouwen en mannen met een kinderwens hopen op een gezonde baby. De basis daarvoor wordt echter niet alleen tijdens de zwangerschap gelegd, maar juist ook in de tijd daaraan voorafgaand. De zorg voor een kind begint daarom niet bij het eerste bezoek aan de verloskundige, maar al vóór de bevruchting en de zwangerschap, en heet preconceptiezorg. De kennis hierover hee de laatste jaren een grote vlucht genomen en vormt het uitgangspunt voor dit boek. Eric Steegers, hoogleraar Verloskunde en Prenatale Geneeskunde, en Anjo Geluk geven je alle informatie, tal van tips en wetenswaardigheden om de kans op een gezonde baby te vergroten. Wat ook aan bod komt is erfelijkheid, problemen met de vruchtbaarheid en de zwangerschap zelf. Moeder en vader worden doe je op die manier al een beetje voordat je zwanger bent. Daarom: Gezond zwanger worden.

Over de auteur(s):
Prof. dr. Eric. A. P. Steegers is gynaecoloog en hoogleraar Verloskunde en Prenatale Geneeskunde in het Erasmus MC in Rotterdam. Hij hee meerdere initiatieven genomen om de verloskundige zorg te verbeteren, bijvoorbeeld met preconceptiespreekuren.

Drs. Anjo Geluk-Bleumink is publicist - verpleegkundige en socioloog. Ze is (mede-) auteur van onder meer Het Tweelingenboek en Vroeg Geboren.

Met adviezen van prof. dr. Yves Jacquemyn - hoofd van de afdeling gynaecologie van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.