Gek van kinderen

online adviezen voor ouders

Juliaan van Acker

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Gek van kinderen

paperback/ gebrocheerd: € 30.80: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044131642, geïllustreerd, 271 blz., May 2014
Formaat: 24.0 (h) x 16.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 494 gram.

Uitgever: Maklu, Uitgever

beschrijving

Over het boek:

Ouders geven gemiddeld het cijfer 8,4 voor adviezen die online worden verstrekt over hun opvoedingsvragen. Vijftig ouders uit Nederland en Vlaanderen komen in dit boek aan het woord. Zij maakten zich grote zorgen over hun kind. Een hele waaier van opvoedings- en gedragsproblemen passeert de revue.
Het jongste kind is één jaar oud en het oudste negentien jaar. Het gaat om problemen die typisch zijn voor deze tijd en om problemen die van alle tijden zijn, zoals: ongehoorzaam of opstandig gedrag, ruzie maken met broertjes of zusjes, agressief gedrag, stelen, seksueel ongepast gedrag, brutaal gedrag tegen de ouders, depressiviteit, problemen met leeftijdgenoten, conflicten op school, hyperactief gedrag of ADHD, autisme, zijn eigen gang gaan, liegen, ongemotiveerd zijn voor school, zich ongelukkig voelen en verslaafd aan gamen.
Het boek is bedoeld voor ouders, gezinsbegeleiders, jeugdhulpverleners, maatschappelijk werkers, leerkrachten, orthopedagogen en beleidsmensen op het terrein van jeugd en gezin.

Over de auteur(s):

Juliaan Van Acker is emeritus hoogleraar orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij houdt in Antwerpen een pedagogische praktijk.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.