Huiswerk bikkels

handboek voor middelbare scholieren

Inke Brugman; Renate van Leeuwen; Lenneke Bazen

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.60: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044130867, 128 blz., June 2016
Formaat: 21.0 (h) x 16.8 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 244 gram.

Uitgever: Garant - Uitgevers n.v.

beschrijving

Huiswerk Bikkels is een onmisbaar handboek voor beginnende middelbare scholieren. Met praktische tips, stappenplannen en best-bewaarde-huiswerk-geheimen, kunnen leerlingen vanaf het allereerste begin gestructureerd en efficiënt hun huiswerk aanpakken.
Het boek bestaat uit drie delen:
-motivatie
-plannen en organiseren
-studievaardigheden.

Huiswerk Bikkels is een aanvulling op de eerdere uitgave Brugklas Bikkels; een boek dat zich richt op het zelfverzekerd en relaxed leren omgaan met alle veranderingen in het middelbaar onderwijs. Samen bieden de twee boeken een grondige basis, zowel op leerinhoudelijk als op sociaal-emotioneel gebied.

Over de auteurs
Inke Brugman is orthopedagoog en oprichter van Spectrum Brabant en Bikkeltrainingen.nl. Zij is auteur van onder meer Bikkels in de dop, Brugklas Bikkels en andere titels uit de Bikkel-reeks.
Renate van Leeuwen is leerkracht en innovatiemanager bij Spectrum Brabant. Zij is de drijvende kracht achter de ontwikkeling van diverse Bikkeltrainingen en co-auteur van onder meer Bikkeltjes met lef.
Lenneke Bazen werkt al jaren bij Spectrum Brabant als groepscoördinator en studiecoach. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met autisme en ADHD.
De tekeningen zijn van Roger van der Weide. Hij is afgestudeerd aan De Eindhovense School (tegenwoordig Sint-Lucas) en de Unit Academie en werkt nu als animator.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.