Gedrag in gezondheid en welzijn

inleiding in het menselijk gedrag voor wie werkzaam is in de gezondheidszorg en het welzijnswerk of hiervoor in opleiding is

Andre Vyt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gedrag in gezondheid en welzijn

paperback/ gebrocheerd: € 15.50

ISBN: 9789044128185, 104 blz., April 2014
Formaat: 24.0 (h) x 16.0 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 197 gram.

Uitgever: Maklu, Uitgever

beschrijving

Het brede veld van het menselijk gedrag wordt in dit boek verkend vanuit de relevantie voor de gezondheid en het welzijn, en voor het werken hieraan. Basisbegrippen en -mechanismen worden toegelicht in een heldere en bevattelijke taal, met voorbeelden en beschouwingen. Het boek schuift alle ballast opzij en focust op de zaken die belangrijk zijn, wars van historische aspecten of klassieke indelingen die in traditionele psychologieboeken gehanteerd worden. De schrijfstijl motiveert lezers om de inhoud te bestuderen. Deze publicatie is bestemd voor iedereen die actief is in de gebieden gezondheidszorg en welzijn of die zich daarop voorbereidt.

Over de auteur
Andre Vyt is docent aan de Opleidingen Gezondheidszorg en de Lerarenopleiding van de Arteveldehogeschool in Gent en aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Gent. Hij is psycholoog, onderwijskundige en expert kwaliteitszorg en afstandsonderwijs. Tot 2008 was hij hoofdredacteur van het Jaarboek Ontwikkelingspsychologie, Orthopedagogiek en Kinderpsychiatrie. Sinds 2002 is hij directeur van het PROSE Netwerk Kwaliteitsmanagement en sedert 2012 voorzitter van EIPEN - European Interprofessional Practice & Education Network.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.