Gelukspoppetjes haken

Annemarie Arts

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gelukspoppetjes haken

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789043922524, 48 blz., June 2020
Formaat: 21.1 (h) x 21.1 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 183 gram.

Uitgever: Kosmos Uitgevers

beschrijving

In dit boek staat 21 haakpatronen voor schattige gelukspopptjes. Je kunt het hele poppetje haken, of het lijfje vervangen door een houten kraal.Een gelukspoppetje is een leuk en eenvoudig cadeautje om zelf te maken. Je hebt weinig materiaal nodig, en ze zijn zo klaar. Lief, verslavend om te doen en een echt hart onder de riem voor iedereen die dat wel even kan gebruiken!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Annemarie Arts is een ervaren ontwerpster en schreef al een groot aantal haakboeken. Haar ontwerpen kenmerken zich door vrolijke kleuren en duidelijke omschrijvingen. De haakpatronen van Annemarie Arts kan iedereen haken!

toelichting

Haaknaalden paraat! Met deze gelukspoppetjes heb je altijd een vrolijk cadeautje op zak. In dit boek staan 21 haakpatronen voor gelukspoppetjes voor allerlei gelegenheden: om een zwangerschap of geboorte te vieren, met een feestvarkentje een jarige te feliciteren of een dierbare beterschap te wensen en een beetje geluk te sturen. Deze leuke kleinigheidjes zijn ook om te toveren tot boekenleggers. De gelukspoppetjes zijn zó leuk en eenvoudig om te haken, voor je het weet ben je verslaafd! Haak ze allemaal!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.