De Moedhoed

Lida Dijkstra

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Moedhoed

gebonden: € 15.90

ISBN: 9789043704861, geïllustreerd, 24 blz., May 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Maretak

illustrator: Mark Janssen

trefwoorden: angsten overwinnen bang zijn

beschrijving

Mees is vaak een beetje bang. Bang voor de blaffende hond in zijn straat, bang voor de gekleurde strepen die in het donker door zijn raam naar binnen schijnen (een vliegende schotel met marsmannetjes?) en bang voor de geluiden onder zijn bed (een krokodil?).
Gelukkig weet opa precies wat Mees nodig heeft: een MOEDHOED!

De Moedhoed is een herkenbaar verhaal voor alle kinderen die soms een beetje bang zijn. Kun jij ook wel eens een MOEDHOED gebruiken?

Achter in het boek vind je een schema om je eigen MOEDHOED te vouwen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Lida Dijkstra studeerde kunstgeschiedenis en archeologie in Leiden. Ze werkte in een museum, maar is inmiddels al jaren fulltime schrijver. Ze heeft boeken voor alle leeftijden geschreven en won tweemaal een Vlag en Wimpel en eenmaal de eerste prijs van de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury.toelichtingMees is een beetje bang. Bang voor de blaffende hond in zijn straat, bang voor de gekleurde strepen die in het donker door zijn raam naar binnen schijnen (een vliegende schotel met marsmannetjes?) en bang voor de geluiden onder zijn bed (een krokodil?).
Gelukkig weet opa precies wat Mees nodig heeft: een Moedhoed!

De Moedhoed is een herkenbaar verhaal voor alle kinderen die soms een beetje bang zijn. Kun jij ook weleens wat extra moed gebruiken?

Achter in het boek vind je een schema om je eigen Moedhoed te vouwen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.