Opener dan ooit

Nieuwe kansen voor kerken

Tim Vreugdenhil

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Opener dan ooit

paperback/ gebrocheerd: € 16.99

ISBN: 9789043537001, 160 blz., June 2021

Uitgever: KokBoekencentrum Non-Fictie

beschrijving

In Opener dan ooit daagt Tim Vreugdenhil kerken uit om na de coronacrisis nieuwe kansen te zien en te grijpen.Leven is een kwestie van vallen en opstaan. Dat geldt zowel voor mensen als voor organisaties. In dit bevlogen boek richt Tim Vreugdenhil zich tot iedereen die nadenkt over hoe we na de coronacrisis weer kunnen opstaan. Kan de kerk daarbij helpen? Zeker! Als kerken tenminste zelf ook in beweging komen.

De auteur kiest vijf velden waarop er voor kerken voldoende ontwikkelingspotentieel is: spiritualiteit, innovatie, inhoud, community en communicatie. Hij maakt er een spannende ontdekkingstocht van, met kritische vragen en wenkende perspectieven. Een boek voor wie hoopvol of sceptisch is over de kerk – of beide.

Vreugdenhil daagt mensen en kerken uit om te ontdekken waar je staat en waar je graag naartoe wilt. Theologie zoals theologie bedoeld is: dit boek zet je aan tot denken én tot doen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Tim Vreugdenhil is predikant (verbonden aan de Protestantse Kerk Amsterdam), ondernemer (verantwoordelijk voor de ontwikkeling van start-up CityKerk) en stand-up theoloog (met eigen programma’s en daarnaast in opdracht van bedrijven en organisaties). Eerder verschenen van zijn hand: Stand-up Theology (2018) en de Missionaire Trendrede (2020).

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.