Kerkgeschiedenis voor iedereen

Weten waar je vandaan komt

Almatine Leene; Jan van de Kamp

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kerkgeschiedenis voor iedereen

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043535281, 256 blz., October 2020
Formaat: 23.2 (h) x 15.3 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 346 gram.

Uitgever: KokBoekencentrum Non-Fictie

beschrijving

­Kerkgeschiedenis voor iedereen van Jan van de Kamp en Almatine Leene biedt een beknopt overzicht van de geschiedenis van de christelijke kerk, beginnend bij de Vroege kerk en eindigend in de 21e eeuw. Daarbij ligt de nadruk op de lijnen die de Nederlandse kerkgeschiedenis bepaalden.Kerkgeschiedenis lijkt misschien saai, maar het tegendeel is waar. Als je de geschiedenis van de kerk kent, begrijp je je eigen leven beter. Waar komen we vandaan? Door wie zijn we beïnvloed? De kerk ging door hoogte- en dieptepunten heen. Als je daarover leest, raak je verwonderd over Gods trouw aan zijn kerk en word je bemoedigd, opgescherpt of zelfs gecorrigeerd. Een toegankelijk geschreven boek!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Jan van de Kamp is universitair hoofddocent Kerkgeschiedenis aan het Hersteld Hervormd Seminarie, gevestigd aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

toelichting

Kerkgeschiedenis voor iedereen van Jan van de Kamp en Almatine Leene biedt een beknopt overzicht van de geschiedenis van de christelijke kerk, beginnend bij de Vroege kerk en eindigend in de 21e eeuw. Daarbij ligt de nadruk op de lijnen die de Nederlandse kerkgeschiedenis bepaalden. Een toegankelijk geschreven boek!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.