Het geheime recept voor familie

Katherine Reay

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het geheime recept voor familie

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043531986, 368 blz., August 2019
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 460 gram.

Uitgever: KokBoekencentrum Fictie

beschrijving

‘Het geheime recept voor familie’ van Katherine Reay is een roman over twee zussen en hun passie voor koken. Wat is belangrijker: de band met je familie of je eigen dromen achterna gaan?

Vijftien jaar geleden trok Lizzy weg uit haar geboorteplaats om haar grote droom te volgen: chefkok worden van een restaurant in New York. Nu lijkt haar culinaire talent echter te verdwijnen, en ze vlucht terug naar haar geboorteplaats Seattle, waar ze ontdekt dat haar zus ziek is en chemotherapie moet ondergaan. Lizzy besluit haar zus te helpen door gezonde maaltijden voor haar te gaan maken. Maar dan meldt haar oude baas zich weer… Kiest ze voor haar nieuwe familieleven of voor haar oude droomleven in New York?

Van Katherine Reay verschenen eerder ‘Geachte mr. Knightley’ en ‘Een portret van Emily Price’. Met haar boeken won ze meerdere prijzen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Katherine Reay schrijft feelgoodromans die je gegarandeerd met een goed gevoel achterlaten. Ze is de auteur van 'Het geheime recept voor familie', 'Geachte Mr. Knightley' en 'Een portret van Emily Price'. Katherine is dol op het (her)lezen van klassiekers; het werk van o.a. Jane Austen speelt een belangrijke rol in haar boeken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.