Cranberryzomer

Irene Hannon

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Cranberryzomer

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043531948, 368 blz., June 2019
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 471 gram.

Uitgever: KokBoekencentrum Fictie

vertaald door: Lia van Aken

beschrijving

Cranberryzomer’ van Irene Hannon is het eerste deel van een serie die zich afspeelt in de romantische kustplaats Hope Harbor. De frisse bries die door Hope Harbor waait, brengt genezing, hoop en… romantiek.

Na een tragische gebeurtenis is Tracy weer terug in haar geboorteplaats, waar ze haar cranberryboerderij op de rit probeert te houden. Aan romantiek denkt ze niet. Ook Michael Hunter is niet van plan romantiek in zijn leven toe te laten. De uitgebluste zakenman die in Hope Harbor wat rust hoopt te vinden na de dood van zijn vrouw, heeft zo zijn eigen geheimen. Maar wanneer Tracy hem uit de brand helpt, is het daarna zijn beurt om haar te helpen met de cranberryboerderij. Al snel waait er een frisse wind door Hope Harbor, die genezing, hoop en liefde brengt in vele levens – inclusief die van Tracy en Michael.

Irene Hannon schrijft graag verschillende genres, maar blinkt uit in romantische, gevoelige christelijke romans vergelijkbaar met de romans van Deborah Raney. ‘Cranberryzomer’ is het eerste deel van een serie draaiend om het romantische plaatsje Hope Harbor.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Irene Hannon is de auteur van een aantal romans die zich afspelen in het fictieve stadje Hope Harbor, waaronder 'Cranberryzomer' en 'Zeerozen'. Ze bedacht Hope Harbor op een reis langs de kust van Oregon. Dit leek haar de perfecte plek voor de romantische, hartverwarmende verhalen die zij als geen ander kan schrijven. Ze hoopt dat haar lezers net zo genieten van hun bezoek aan dit heerlijke plaatsje als zij heeft genoten van het schrijven erover.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.