Dubbelroman

Elke nieuwe morgen; Na de regen

Karen Kingsbury

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789043530866, 528 blz., November 2018
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 576 gram.

Uitgever: Kok

beschrijving

In deze dubbelroman van ‘Elke nieuwe morgen’ en ‘Na de regen’ van Karen Kingsbury staan hoop en het geloof in een nieuwe toekomst centraal.

In ‘Elke nieuwe morgen’ houdt paardrijdster Ali angstvallig geheim dat ze lijdt aan taaislijmziekte. Ze wil met haar paard Ace geschiedenis schrijven nu het nog kan, want iedere longontsteking kan haar fataal zijn. Maar wanneer de stoere rodeorijder Cody haar geheim achterhaalt, laat ze hem aarzelend toe in haar wereld. Hun tijd samen is kort, en elke nieuwe morgen is oneindig kostbaar. Is hun liefde de hoogste prijs waard?

In ‘Na de regen’ moet Cody alleen verder. Vol verdriet trekt hij weer in bij zijn ouders en bij Carl Joseph, zijn broertje met het syndroom van Down. Tot zijn verbijstering ontdekt Cody dat zijn broertje zich voorbereidt op een zelfstandig leven. Uit angst om opnieuw een geliefde te verliezen, probeert Cody te voorkomen dat Carl Joseph zijn veilige omgeving verlaat. Maar dan kent hij Carls begeleidster Elle nog niet. Zij laat haar plannen niet zomaar dwarsbomen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:2-in-1
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.