Het geheim van geluk

twee zussen raken wreed gescheiden tijdens de Tweede Wereldoorlog

Susan Meissner

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het geheim van geluk

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043527491, geïllustreerd, 400 blz., January 2017
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 486 gram.

Uitgever: Kok

vertaald door: Mieke Prins

beschrijving

In de indrukwekkende en emotionele roman 'Het geheim van geluk' van Susan Meissner raken twee zussen wreed van elkaar gescheiden tijdens de Tweede Wereldoorlog.


Heden, Oxford, Engeland. De geschiedenisstudente Kendra van Zant krijgt de opdracht iemand te interviewen die de Duitse bombardementen in Londen heeft meegemaakt. Deze dame, Isabel MacFarland, heeft besloten na vele jaren haar verhaal prijs te geven. Een verhaal vol geheimen die ze jarenlang voor zich heeft gehouden... zoals haar ware identiteit.


1940, Londen, Engeland. Terwijl Hitler zich ongenadig keert tegen de burgerbevolking van Londen, worden honderdduizenden kinderen geëvacueerd naar adoptiegezinnen op het platteland. De vijftien jaar oude Emmy Downtree en haar jongere zusje Julia krijgen onderdak in een cottage in de Cotswolds. Emmy voelt zich verantwoordelijk voor haar zusje, maar wil niets liever dan terug naar de stad om haar droom om modeontwerpster te worden, na te jagen. En Julia staat erop dat ze haar meeneemt.


Terug in Londen worden Emmy en Julia verrast door de loeiende sirenes. Tijdens het bombardement raken ze op wrede wijze van elkaar gescheiden en neemt hun leven een andere wending...

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.