De verborgen tuin

William Sirls

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 23.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043523745, 400 blz., February 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Kok

vertaald door: Tineke Tuinder-Krause

beschrijving

Met 'De verborgen tuin' komt William Sirls opnieuw met een roman die je hart weet te raken.
Getekend door de mishandeling van zijn vader, verschuilt Andy zich achter zijn boeken en een muur van woede. De enige die tot hem doordringt, is zijn oom Rip. Als Andy op een dag vertelt dat er vreemde muziek uit zijn iPod komt en hij bijna profetische boodschappen aan de mensen om hem heen geeft, weet Rip zeker dat Andy de stem van God hoort. Dankzij de boodschappen van Andy verandert de stad van een hopeloze plek in een bron van genezing en schoonheid: een prachtige tuin met wilde bloemen.

Als afdelingsdirecteur van een groot bedrijf liet William Sirls zich in met fraude en witwassen. In de gevangenis kwam hij in aanraking met het evangelie en ontdekte hij de kracht van genade en vergeving. Eerder verscheen van hem 'De opdracht'.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Als afdelingsdirecteur van een groot bedrijf liet William Sirls zich in met fraude en witwassen. In de gevangenis kwam hij in aanraking met het evangelie en ontdekte hij de kracht van genade en vergeving. Eerder verscheen van hem De opdracht.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.