Bijbels culinair

de smaak van de bijbel - recepten en verhalen

Han Wilmink

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Bijbels culinair

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043514590, geïllustreerd, 256 blz., November 2020
Formaat: 25.8 (h) x 20.5 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 1059 gram.

Uitgever: Kok

illustrator: E. Enkelaar

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Han Wilmink kreeg een aantal jaar geleden bekendheid als docu-dominee. Hij werd gevolgd in doen en laten in een reeks uitzendingen van het programma Spiritus van de NCRV. Wanneer hij geen dominee zou zijn geworden was hij nu kok geweest.

Maar soms combineert hij zaken. Zo is hij de drijvende kracht achter de culinaire activiteit Bijbels culinair Zwolle, en is hij actief in de Slowfood beweging. Daarnaast organiseert hij ook voor zijn gemeente speciale kook- en eetavonden. Want 'eten verbindt en is de kiem van de toekomst' (Jacobine Geel)

In Bijbels Culinair treffen we twaalf hoofdstukken aan die gelinkt zijn aan een bepaalde periode uit de Bijbel. Naast allerlei wetenswaardigheden over de tijd en informatie over diverse producten krijgen we in elke hoofdstuk de receptuur van een heuse 5 gangen-menu aangereikt. Het bereiden van de gerechten is op een zeer heldere en aansprekende manier beschreven als stond Han Wilmink op pollepelafstand.

Bijbels Culinair is een goed kookboek. Maar het is meer. Het is een lees- en kijkboek. Met een schat aan informatie, gerechten, verhalen en een start voor een avond tafelen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Bijbels culinair

paperback/ gebrocheerd: € 25.00

Herziene editie van ‘Bijbels Culinair’, het eerste kookboek van kookdominee Han Wilmink. Het bevat tien hoofdstukken die gelinkt zijn ...

Meer boekennieuws op Facebook.