SPSS Koning

Peter Hoogeboom

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
SPSS Koning

overig gegevensdrager: € 34.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043037181, geïllustreerd, August 2019
Formaat: 24.3 (h) x 17.2 (b) x 0.2 (d) cm. Gewicht: 25 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

We staan aan de start van een belangrijke reis: SPSS Koning worden. En dat zonder fysieke bijles in Amsterdam of Utrecht!

Met jarenlange ervaring in het hbo- en wo-onderwijs, weet de SPSS Koning precies wat er speelt en wat nodig is om SPSS onder de knie te krijgen. De online SPSScursus die voor jou is ontwikkeld, heeft zich inmiddels bij veel studenten bewezen. Je leert SPSS op je eigen tempo, in eenvoudige taal, met veel oefenmateriaal, zodat ook jij een SPSS Koning kunt worden!

SPSS leren is heel eenvoudig als je het op je eigen tempo kunt doen. Alle cursusmaterialen zijn altijd online beschikbaar, zodat je kunt studeren wanneer je wilt, waar je wilt. De wereld aan

SPSS leer je het beste als je er veel bij oefent. Dus is er een wereld aan oefenmateriaal voor je beschikbaar. Alle onderwerpen zijn uitgelegd in tekst en in 32 introductievideo’s waarin de onderwerpen stap voor stap worden uitgelegd. Er zijn datasets voor je, zodat je live met de video’s mee kunt doen. Ben je klaar met de oefeningen? Dan zijn er antwoordvideo’s waar in elke oefening nog eens wordt uitgelegd.

Alle materialen zijn ontwikkeld door een SPSS Expert met jarenlange ervaring als docent in het hbo. Door deze ervaring weten we precies wat belangrijk is, wat lastig is, en waar de meeste vragen over worden gesteld. In begrijpelijke taal wordt stap voor stap uitgelegd hoe de de verschillende modules van SPSS werken.

Met deze benadering kan iedereen een SPSS Koning worden!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.