Psychologie van arbeid en organisatie, 6e editie met MyLab NL toegangscode

Mensen en hun werk

John Arnold; Ray Randall; Fiona Patterson; Joanne Silvester

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Psychologie van arbeid en organisatie, 6e editie met  ...

paperback/ gebrocheerd: € 59.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043036917, geïllustreerd, March 2020
Formaat: 26.5 (h) x 19.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 794 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Psychologie van arbeid en organisatie is een uitgebreide introductie in de arbeidspsychologie en beschrijft de relatie tussen het individu en de arbeidsorganisatie. De kern van dit boek is de psychologische achtergrond van het functioneren van mensen in hun werk, zowel individueel als in interactie met anderen in de organisatie.
Aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden worden individuele verschillen tussen mensen in hun werk in kaart gebracht. Diverse onderwerpen komen aan bod, zoals diversiteit, selectie, werkattitudes, motivatie, leiderschap, technologische verschillen en loopbaanontwikkeling.

Dit boek biedt een goede mix van theorie en praktijk. Naast de beschrijving en evaluatie van de belangrijkste theorieën vind je cases en oefeningen waarmee je de stof direct kunt toepassen. De tussentijdse samenvattingen zorgen ervoor dat je snel grip krijgt op de theorie.
Deze nieuwe editie is grondig bewerkt en geactualiseerd. De cases en voorbeelden zijn, waar nodig, geactualiseerd. De recente ontwikkelingen zijn aangevuld met Nederlandse voorbeelden, cijfers en statistieken.

Psychologie van arbeid en organisatie is geschikt voor studenten in het hoger onderwijs die een opleiding volgen in de richting van psychologie, bedrijfskunde of personeelswetenschap. Het boek is ook relevant voor (postdoc-)studenten in andere disciplines die te maken krijgen met het functioneren van mensen in hun werk.

Met de toegangscode voor de digitale leeromgeving MyLab hebben studenten beschikking over de eText (de digitale versie van het boek), een begrippentrainer, meerkeuzevragen, weblinks en verdiepingsteksten.


John Arnold is professor arbeidspsychologie aan de University of Sheffield in Groot-Brittannië. Ray Randall is senior lector van organisatiegedrag en humanresourcesmanagement aan de School of Business and Economics van de Loughborough University in Groot-Brittannië.
Maurits van der Heijde is omgevings- en organisatiepsycholoog. Hij werkt als docent bij de School of Social Work van Hogeschool Inholland Haarlem en als omgevingspsycholoog bij de opleiding Landscape and Environment Management bij Inholland Delft.

www.pearson.com/nl
www.pearson.com/be
www.pearsonmylab.nl
www.pearsonmylab.be

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.