Ogen doen onderzoek, 11e editie met MyLab NL toegangscode

Een inleiding in pedagogisch, psychologisch en sociologisch onderzoek

J.M.A.M. Janssens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ogen doen onderzoek, 11e editie met MyLab NL toegangscode

paperback/ gebrocheerd: € 44.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043036825, geïllustreerd, March 2019
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 508 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Psychologen, (ortho)pedagogen, sociologen en andere ‘ogen’ verwerven kennis door het op systematische wijze verzamelen, verwerken en interpreteren van gegevens. Ogen doen onderzoek maakt studenten stap voor stap vertrouwd met de verschillende fasen in het proces van sociaalwetenschappelijk onderzoek. Aan bod komen onder andere het formuleren van onderzoeksvragen, het ontwerpen van een onderzoeksopzet en het selecteren van een onderzoeksgroep. Daarnaast is er aandacht voor de verschillende mogelijkheden om systematisch gegevens te verzamelen, te verwerken en te analyseren.

Deze 11e editie heeft een algehele update gekregen. Het boek is beter leesbaar en toegankelijker geworden voor studenten. Op de bijbehorende MyLab is aanvullend studiemateriaal beschikbaar, zoals zelfstudietentamens met uitwerkingen en meerkeuzevragen.

Prof. dr. J.M.A.M. Janssens promoveerde in 1977 op Begeleiding van ouders van geestelijk gehandicapte kinderen en doceerde tussen 1977 en 2012 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij werd in 1997 benoemd tot hoogleraar Opvoedings- en gezinsondersteuning en Methoden en tot directeur van het onderwijsinstituut Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:Met MyLab NL toegangscode
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.