Communicatie, advies en instructie in de zorg voor het mbo met datzaljeleren.nl

Eveline Heesterbeek; Josje Wijnands

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Communicatie, advies en instructie in de zorg voor  ...

paperback/ gebrocheerd: € 40.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043036603, geïllustreerd, July 2018
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 501 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Communicatie is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse beroepspraktijk van zorgverleners. Communicatie, advies en instructie in de zorg biedt handvatten om effectief en professioneel te communiceren met zorgvragers.

Communicatie, advies en instructie in de zorg geeft niet alleen een overzicht van relevante communicatietheorieën, maar past die vervolgens ook toe op zorggerelateerde thema's en gespreksvormen. Onder andere de onderwerpen interculturele communicatie en miscommunicatie komen aan bod, en er is aandacht voor specifieke gesprekken zoals het slechtnieuwsgesprek en het klachtengesprek. Tot slot worden de thema's voorlichting, advies en instructie uitgebreid besproken. Dankzij de heldere schrijfstijl, de overzichtelijke opbouw en de vele praktijkvoorbeelden is Communicatie, advies en instructie in de zorg zeer toegankelijk voor mbo-studenten.

Communicatie, advies en instructie in de zorg wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform datzaljeleren.nl. Hier vind je de bijbehorende vraaggestuurde en adaptieve e-learningmodulen van ExpertCollege die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen.

Eveline Heesterbeek is arts en werkt als docent en schrijver van diverse e-learningmodulen bij ExpertCollege. Tevens is zij co-auteur van het boek ABCDE voor verpleegkundigen.
Josje Wijnands Josje Wijnands heeft journalistiek gestudeerd en werkt als schrijver en onderwijscoördinator bij ExpertCollege.
Laura Otsen heeft een master Sociale psychologie. Zij is werkzaam als schrijver en onderwijscoördinator van blended-learningcursussen bij ExpertCollege.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.