Verpleegkundige vaardigheden, deel 2, 9e editie met datzaljeleren.nl

Sandra F. Smith; Donna J. Duell; Barbara C. Martin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verpleegkundige vaardigheden, deel 2, 9e editie met  ...

paperback/ gebrocheerd: € 81.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043036597, geïllustreerd, August 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Verpleegkundige vaardigheden, deel 1 en deel 2 vormen samen een uitgebreide inleiding op het vakgebied. De boeken verschaffen alle kennis die een verpleegkundige nodig heeft voor het verlenen van basiszorg en uitvoeren van verpleegtechnische handelingen in de klinische omgeving.
De boeken gaan uit van evidence-based practice. Hierbij staan de volgende vragen centraal:
• Wat moet de verpleegkundige doen?
• Op welke wijze moet de verpleegkundige dat precies doen?
• Waaróm moet de verpleegkundige dat (zo) doen?

Elk hoofdstuk begint daarom met de uitleg van de theoretische achtergrond en vervolgt met een gedetailleerde uiteenzetting van de betreffende verpleegkundige handelingen. De richtlijnen voor de verpleegkundige handelingen zijn beschreven in overeenstemming met de Vilans KICK-protocollen. Door middel van klinische aandachtspunten, uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek en gerontologische aandachtspunten is verdieping aangebracht.

Verpleegkundige vaardigheden is geschreven voor verpleegkundestudenten in het hoger onderwijs.
Deel 1 behandelt de generieke vaardigheden die elke verpleegkundige in een klinische omgeving dient te beheersen. Deel 2 bevat de complexere verpleegkundige handelingen en vormt daarmee een gedegen voorbereiding op verpleegkundige vervolgopleidingen.

Dit boek bevat een toegangscode voor het online leerplatform Datzaljeleren.nl. Hier vind je de bijbehorende e-learningmodulen van ExpertCollege, met ondersteunende oefeningen, video’s en skillstrainers. Dit helpt je om het studiemateriaal nog beter te beheersen en je optimaal voor te bereiden op colleges, tentamens en de praktijk.

Sandra F. Smith is voorzitter van de National Nursing Review, Donna J. Duell is zelfstandig verpleegkundig consultant, Barbara C. Martin is hoogleraar verpleegkunde aan de University of Tulsa, Oklahama. Michelle L. Aebersold is klinisch universitair hoofddocent aan de University of Michigan. Laura Gonzalez is assistent-hoogleraar verpleegkunde aan de University of Central Florida. De Nederlandstalige bewerking is verzorgd door Ton Vermeij (eindredactie), Ronald van den Brink, Karin Hamelink-Koppelaar, Marijke Hommerich-van Cronenberg, Mirjam Leenheer, Anke Spreeuwenberg, Mirjam Veenema en Josje Witkamp-van der Veen.

www.pearson.com/nl
www.datzaljeleren.nl

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.