3D-tekenen met Sketchup

Marian van Olst

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
3D-tekenen met Sketchup

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043036542, geïllustreerd, November 2018
Formaat: 23.1 (h) x 17.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 412 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

SketchUp is een 3D-tekenprogramma dat populair is bij architecten, ontwerpers en stylisten die een alternatief zoeken voor kostbare CADtekensoftware, maar toch behoefte hebben aan een veelzijdig en professioneel 3D-tekenprogramma.
Dit boek is een praktische gids voor amateurs, professionals en studenten die willen leren hoe je 3D-ontwerpen met SketchUp maakt. Je maakt eerst kennis met de menu's en de gereedschappen en gaat vervolgens stap-voor-stap aan de slag met het opzetten van een 3D-tekening. Het boek bevat veel aansprekende voorbeelden, bijvoorbeeld van interieurontwerpen. Het is geschikt voor gebruikers van SketchUp Make en SketchUp Pro, en is gebaseerd op versie SketchUp 2018 maar ook geschikt vanaf versie 8.
Deze derde editie behandelt naast de basis van SketchUp ook uitgebreid een aantal handige extensies. Verder komen nieuwe onderdelen zoals de slimme dwarsdoorsnedes en het vernieuwde LayOut aan bod.

Interieurontwerpster Marian van Olst verzorgt met haar bedrijf studio jet! (studiojet.nl) interieurprojecten voor diverse opdrachtgevers. Ze heeft al een aantal jaar ervaring het geven van SketchUp-cursussen; op Sketchupplaza.nl staan cursusdata, blogs en videotutorials over
SketchUp.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.