Management en organisatie

Fred Rorink; Öztürk Burcu

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Management en organisatie

paperback/ gebrocheerd: € 58.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043036436, geïllustreerd, April 2019
Formaat: 27.1 (h) x 20.5 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 1208 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Management en Organisatie is geschreven vanuit de gedachte het vakgebied organisatiekunde op een aantrekkelijke en actuele wijze te presenteren. De indeling van dit boek volgt een model met de onderling samenhangende deelgebieden van het organiseren: strategie, management, structuur, cultuur, processen en medewerkers. Er wordt ook aandacht besteed aan het opzetten en verbeteren van klantgerichte processen. Elk hoofdstuk bevat talrijke cases ter illustratie van de theorie en oefenvraagstukken, waardoor de leerstof gaat leven.

Het vakgebied van Management en Organisatie is voortdurend in beweging door ontwikkelingen op sociaal-maatschappelijk en technologisch gebied, veelal in een internationale context. Deze tweede editie is daarom geheel geactualiseerd met nieuwe ontwikkelingen en passende praktijkvoorbeelden. In deze editie wordt, naast grote internationaal opererende ondernemingen, expliciet aandacht geschonken aan startende, kleine en middelgrote ondernemingen. Ook de invloed van ICT-ontwikkelingen en nieuwe organisatievormen worden besproken, zoals het agile organiseren, de holacratie en het Spotify-model.

Dit boek is specifiek geschreven voor hbo-studenten van opleidingen zoals Bedrijfseconomie, Management, Economie & Recht, Commerciële Economie, Small Business & Retail Management, Technische Bedrijfskunde en Facility Management. Daarnaast kan het goed gebruikt worden voor opleidingen zoals Personeel en Arbeid en technische opleidingen die het vak Management en Organisatie in hun curriculum hebben opgenomen.

Fred Rorink is hoofddocent bedrijfskunde aan Saxion. Hij is tevens medeauteur van het boek Verandermanagement, ook een uitgave van Pearson.
Burcu Öztürk is onderzoeker en docent bedrijfskunde aan Saxion op het gebied van management en international business.

In MyLab hebben studenten en docenten de vrije beschikking over een uitgebreide hoeveelheid ondersteunend materiaal:
• Begrippentrainer
• Meer dan 2.200 meerkeuzevragen
• Ruim 80 opgaven, team-oefeningen en cases met uitwerkingen
• Materiaal voor verdieping van de leerstof
• Aantrekkelijke powerpointpresentaties, ondersteund met YouTube-filmpjes
• Figuren en tabellen

www.pearsonmylab.nl
www.pearsonmylab.be
www.pearson.com/nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:Met MyLab NL toegangscode
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.