Methodisch werken en kwaliteitsverbetering in de zorg voor het mbo met datzaljeleren.nl

Iris Verhagen; Asaf Gafni

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Methodisch werken en kwaliteitsverbetering in de zorg  ...

paperback/ gebrocheerd: € 40.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043036306, geïllustreerd, September 2018
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 436 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Methodisch werken is de basis van verpleegkundige zorg en de sleutel tot het verbeteren van de kwaliteit van zorgprocessen. Methodisch werken en kwaliteitsverbetering in de zorg biedt je de benodigde hulpmiddelen voor planmatig en doelgericht werken.

Methodisch werken en kwaliteitsverbetering in de zorg maakt inzichtelijk hoe je gestructureerd en doelgericht te werk gaat. Het boek neemt daarbij de methodische cyclus in de zorg als uitgangspunt. De stappen van deze cyclus zijn het opstellen, het uitvoeren en het monitoren van een zorgplan, een zorgleefplan of een ondersteuningsplan. Het maken, uitvoeren en evalueren van zo'n plan op basis van de wensen van de zorgvrager is de kern van dit boek. Verder is er aandacht voor de kwaliteit van zorg. Voor een goed kwaliteitszorgsysteem leg je eerst de processen vast, toets je vervolgens de kwaliteit en pas je de zorg zo nodig aan. Dankzij de heldere schrijfstijl, de overzichtelijke opbouw en de vele praktijkvoorbeelden is Methodisch werken en kwaliteitsverbetering in de zorg zeer toegankelijk voor mbo-studenten.

Methodisch werken en kwaliteitsverbetering in de zorg wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform datzaljeleren.nl. Hier vind je de bijbehorende vraaggestuurde en adaptieve e-learningmodulen van ExpertCollege die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen.

Iris Verhagen is arts en werkt als projectcoördinator en schrijver bij ExpertCollege.
Asaf Gafni is spoedeisende hulparts, e-learningspecialist en directeur van ExpertCollege.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.