Bedrijfsinformatiesystemen

Kenneth C. Laudon; Jane P. Laudon

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bedrijfsinformatiesystemen

paperback/ gebrocheerd: € 64.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043036238, geïllustreerd, April 2019
Formaat: 26.5 (h) x 19.6 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 1112 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Bedrijfsinformatiesystemen is een complete inleiding tot het vakgebied. Deze nieuwe editie is volledig geactualiseerd en toegespitst op het Nederlandse en Vlaamse onderwijs. Aan bod komen ontwikkelingen als sociale bedrijfsvoering, cloud computing, big data en Internet of things.

Dit boek bestaat uit vier delen: (1) organisaties, management en de netwerkonderneming; (2 IT-infrastructuur; (3) kerntoepassingen van systemen; en (4) informatiesystemen bouwen en beheren. In elk hoofdstuk wordt aandacht besteed aan drie elementen om informatietechnologie op de effectiefste wijze in te zetten: het management, de organisatie en de technologie. Elk hoofdstuk bevat leerdoelen, een case, interactieve sessies met vragen, een samenvatting toegespitst op de leerdoelen en herhalings- en discussievragen. Ook zijn er praktijkprojecten en samenwerkings- en teamprojecten toegevoegd.

Bedrijfsinformatiesystemen bevat een uitgebreide theoretische basis voor studenten aan economische en informaticaopleidingen in het hoger onderwijs. Aan de hand van voorbeelden en bedrijfscases helpt het studenten het verband te zien tussen informatiesystemen en de organisatiedoelen. Dankzij de leerdoelen, samenvatting, vragen en praktijkprojecten is het boek ook geschikt voor zelfstudie.

Kenneth C. Laudon is docent informatiesystemen aan de Stern School of Business in New York. Jane P. Laudon is managementconsultant. Zij hebben veel boeken en artikelen geschreven over informatiesystemen en de impact ervan op mens en bedrijf. De Nederlandstalige bewerking is verzorgd door Wim Van Grembergen (Universiteit Antwerpen) en Rachid Tamrouti (HAN).

In MyLab hebben studenten en docenten de beschikking over een uitgebreide hoeveelheid ondersteunend materiaal:
• eText
• Figuren en tabellen
• Begrippentrainer
• Toetsen
• Cases
• Video’s

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:Met MyLab NL toegangscode
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.