Zorgvuldig rekenen

inclusief e-learningmodule Dat zal je leren.nl

Pearl Shihab

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zorgvuldig rekenen

paperback/ gebrocheerd: € 36.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043036023, geïllustreerd, July 2017
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 411 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

bewerkt door: Erik Jansen; Albert Pranger; Josje Witkamp-van der Veen

vertaald door: Aat van Uijen

beschrijving

Zorgvuldig rekenen is een basisboek rekenen voor de gezondheidszorg. In de eerste hoofdstukken komen de algemene rekenvaardigheden aan bod. Vervolgens wordt ingegaan op specifieke verpleegkundige berekeningen, zoals het bepalen van doseringen, concentraties en verhoudingen.

Het boek is geschikt voor diverse instapniveaus. Aan de hand van een korte begintoets bij elk onderwerp kun je vaststellen in welke mate je de materie beheerst. Nadat je de theorie hebt gelezen en oefeningen hebt gemaakt, kun je een eindtoets maken en je oplossingen controleren met behulp van de antwoorden achterin. Door deze opzet is dit boek ideaal voor zelfstudie.

Zorgvuldig rekenen is geschreven voor studenten in de gezondheidszorg, met name voor verpleegkundeopleidingen.

Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform datzaljeleren.nl. Je vindt daar adaptieve, vraaggestuurde oefeningen die je op een efficiënte manier helpen om het studiemateriaal onder de knie te krijgen.

Pearl Shihab is voormalig docent aan de European Institute of Health and Medical Sciences van de University of Surrey. De Nederlandstalige bewerking is verzorgd door Erik Jansen en Albert Pranger. Zij zijn allebei verpleegkundige, verplegingswetenschapper en docent op de Academie voor Verpleegkunde aan de Hanzehogeschool Groningen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.