Geriatrie en gerontologie

Max Franken; Wendy van den Heuvel; Mara van den Bogaert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Geriatrie en gerontologie

paperback/ gebrocheerd: € 51.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043035927, geïllustreerd, October 2017
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 585 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Ouderen zijn een steeds groter deel van de patiënten in Nederland. Er is bijna geen zorgprofessional meer die niet dagelijks met ouderen werkt. Om dat werk makkelijker, leuker en beter te kunnen doen is dit boek geschreven.

In dit boek worden theorie en praktijk verbonden, zodat je weet wat je kunt doen en waarom dat goed is. In duidelijke taal wordt de theorie van veroudering en verouderingsziekten besproken, steeds gevolgd door concrete tips en aanwijzingen voor de praktijk. Dit alles naar de laatste wetenschappelijke inzichten en met voorbeelden uit de praktijk. Bovendien zijn vele figuren opgenomen om alles nog duidelijker te maken.
Het boek is gericht op zorgprofessionals: verpleegkundigen (in opleiding), praktijkondersteuners bij de huisarts, casemanagers dementie, verzorgenden, etc.

Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor het online-leerplatform datzaljeleren.nl. Je vind daar opdrachten, oefenvragen en praktische hulpmiddelen die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen.

Max Franken is klinisch geriater in het Reinier de Graaf in Delft. Wendy van den Heuvel is gespecialiseerd geriatrie verpleegkundige bij het Radboudumc. Mara van den Bogaert is klinisch geriater in opleiding bij het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.