Supply Chain Management, 2e editie met MyLab NL toegangscode

integrale ketenaansturing

Joris Leeman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Supply Chain Management, 2e editie met MyLab NL toegangscode

paperback/ gebrocheerd: € 45.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043035682, geïllustreerd, August 2017
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 573 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Supply Chain Management richt zich op het afstemmen en samenwerken van partners binnen de gehele keten van fabriek tot detailhandel, met als doel een voor de klant optimaal resultaat te behalen. Aan de hand van een duidelijk model verschaft dit boek de kennis die nodig is om een succesvolle end-to-endsupplychain-strategie te ontwikkelen en uit te voeren. Vier vragen staan daarbij centraal:

* Hoe ontwerp je een end-to-endsupplychain-strategie?
* Hoe creëer je de noodzakelijke supplychain-infrastructuur?
* Hoe zorg je ervoor dat collaboratie tussen de partners in het netwerk werkt?
* Hoe plan en manage je de supplychain-stromen?

De auteur geeft een duidelijk raamwerk en hulpmiddelen voor het ontwikkelen en implementeren van de end-to-endsupplychain-strategie. Hiermee kunnen de operatieve en kwalitatieve prestaties van de processen voor alle partijen in de keten systematisch worden verbeterd. Daarnaast bevat het boek didactische extra's zoals praktijkvoorbeelden en cases van diverse bedrijven, samenvattingen en opgaven.

Deze geactualiseerde editie heeft veel nieuwe cases en er is een hoofdstuk toegevoegd over procesmanagement. Ook is er meer aandacht voor onderwerpen als inkoop, demandplanning, omnichanneling en supplychain-design. Daarnaast is MyLab Nederlandstalig een belangrijke aanvulling op deze editie.

Supply Chain Management richt zich op studenten van onder meer (bedrijfs)economische en commerciële studierichtingen. Ook is het boek zeer geschikt voor professionals die meer willen weten over supplychain-management.

Joris J.A. Leeman is oprichter van het Institute for Business Process Management en daarnaast als docent verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Arnhem Business School.

Via www.pearsonmylab.nl hebben studenten de vrije beschikking over een uitgebreide hoeveelheid ondersteunend materiaal, zoals:
* begrippentrainer
* powerpoints
* extra cases

Docenten hebben hier onder meer toegang tot:
* voorbeeldrapporten
* uitwerkingen

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.