De kracht van Scrum

een inspirerend verhaal over een revolutionaire projectmanagementmethode

Rini van Solingen; Eelco Rustenburg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De kracht van Scrum

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043035095, geïllustreerd, August 2016
Formaat: 20.7 (h) x 12.6 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 298 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

EEN INSPIREREND VERHAAL OVER EEN REVOLUTIONAIRE PROJECTMANAGEMENTMETHODE
SCRUM is een op Lean gebaseerde projectmanagementmethode voor het snel en effectief ontwikkelen van software. Scrum hanteert een stap-voor-stap aanpak en stelt waardeverhoging, teamverantwoordelijkheid en klantbetrokkenheid centraal. Scrum wordt al veel gebruikt in de IT, maar is ook daarbuiten uitstekend toepasbaar en wint de laatste jaren dan ook enorm aan populariteit. Dit bijzondere managementboek in de stijl van een roman is in twee à drie uur te lezen. Het vertelt het verhaal van Mart Verhulst, CTO bij een softwarebedrijf, die worstelt met een hopeloos vertraagd softwareproject voor een Amerikaanse klant. Met behulp van Pekka, een Finse Scrum-coach, gooit hij het roer om, waarbij hij een aantal van de veelvoorkomende problemen in zijn organisatie structureel oplost.

Rini van Solingen (Twitter: @solingen) is CTO bij Prowareness en in die rol actief als management consultant, trainer en coach op het gebied van Agile/Scrum en Agile Offshoring. Daarnaast is hij deeltijdhoogleraar aan de TU Delft op het onderwerp global software engineering.

Eelco Rustenburg (Twitter: @eelco1969) is partner bij Blinklane, het adviesbedrijf dat 'succeed beyond ambition' nastreeft in alles wat zij doet. Eelco drijft daar de agile practice, die als doel heeft Agile in de business in Nederland diep te verankeren.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.