Zakelijke communicatie - Schriftelijk, 4e editie met MyLab NL toegangscode

Karen Knispel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zakelijke communicatie - Schriftelijk, 4e editie met  ...

paperback/ gebrocheerd: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043035057, geïllustreerd, June 2019
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 419 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Zakelijke communicatie Schriftelijk is een toegankelijk en praktisch studieboek, boordevol theorie en tips voor het schrijven van professionele teksten. De eerste hoofdstukken leggen een goed fundament: hoe organiseer je het schrijfproces, hoe breng je structuur aan, hoe schrijf je helder en foutloos? Vervolgens komen verschillende tekstvormen aan bod, zoals e-mails, brieven, verslagen, folders, persberichten, webteksten en sollicitatiebrieven.

Dankzij de aangereikte theorie én technieken leer je resultaatgerichte teksten te schrijven, met meer plezier en in minder tijd.

Aan deze vierde editie is nieuwe informatie over online content en social media toegevoegd. De opbouw van het boek is eenvoudiger en de inhoud en voorbeelden zijn actueler. Zo sluit het boek beter aan bij de huidige professionele schrijfpraktijk en is het een goed naslagwerk voor elke zakelijke schrijver.

Karen Knispel houdt zich ruim 30 jaar bezig met de professionele ontwikkeling van mensen en organisaties. Zij is als zelfstandig trainer/coach/ auteur gevestigd in Amsterdam en heeft inmiddels duizenden studenten, cursisten en trainees effectiever leren communiceren. Zie www.karenknispel.nl.

Edith Janssen werkt als interim-communicatie- en projectmanager. Vanuit haar praktijkervaring met het inzetten van teksten in diverse communicatietrajecten en -campagnes heeft zij meegewerkt aan de update van deze vierde editie van Zakelijke communicatie Schriftelijk.

Zakelijke communicatie Schriftelijk is geschikt voor studenten in het hoger onderwijs. Met de toegangscode voor de digitale leeromgeving MyLab kunnen studenten aan de slag met praktijkgerichte cases en schrijfopdrachten. Docenten vinden er verdiepingsstof en uitgebreide assessmentopdrachten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Zakelijke communicatie Mondeling

paperback/ gebrocheerd: € 51.50
Zakelijke communicatie - Mondeling is een toegankelijk en eigentijds studieboek met een praktische insteek. Het bestaat uit vier modules ...

Meer boekennieuws op Facebook.