Operationeel management in de dienstverlening

met MyLab NL toegangscode

Joyce Walstra

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Operationeel management in de dienstverlening

paperback/ gebrocheerd: € 48.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043034975, geïllustreerd, March 2017
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 470 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Operationeel management in de dienstverlening biedt een volledig overzicht van het vakgebied. Het behandelt de basisconcepten van operations management en legt de relatie met de overige managementtaakgebieden in een dienstverlenende organisatie. Klantgerichtheid loopt als een rode draad door het boek, aangezien de klant in de dienstverlening centraal staat.

Operationeel management in de dienstverlening is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs die opgeleid worden voor een beroep in de dienstverlening. Leerdoelen, figuren, vragen en opdrachten dagen de student uit om met de theorie aan de slag te gaan. Daarnaast leren studenten aan de hand van de aansprekende casuïstiek actuele operationele vraagstukken oplossen.

In deze vierde editie gaan we dieper in op hedendaags klantengedrag, de customer journey en persona's. Het belang van het kennen van je klant wordt vooropgesteld. Ook behandelen we nieuwe inzichten over het inrichten en sturen van de operations in de dienstverlening. Daarnaast introduceren we een heel nieuw hoofdstuk over lean en is er meer verdieping gekomen in de hoofdstukken die over kwaliteit gaan.

Joyce Walstra werkt als directeur contractactiviteiten aan de Stenden Hogeschool.

MyLab | Nederlandstalig
In MyLab | Nederlandstalig hebben studenten en docenten de vrije beschikking over een uitgebreide hoeveelheid ondersteunend materiaal:
- Interactieve eText
- Toetsvragen
- Doorlopende oefencasus
- Begrippentrainer
- Figuren en tabellen

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.