Pathologie

met MyLab NL toegangscode

Mark Zelman; Elaine Dafnis; Jill Raymond; Paul Holdaway; Charissa Portiér

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Pathologie

paperback/ gebrocheerd: € 86.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043034937, geïllustreerd, August 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Pathologie biedt een overzicht van alle veelvoorkomende aandoeningen van het menselijk lichaam en is het actueelste boek over dit onderwerp. In deel 1 beschrijven de auteurs het ontstaan en de kenmerken van ziekten. Vervolgens bespreken zij in deel 2 de afzonderlijke aandoeningen. De symptomen, etiologie, diagnostiek, behandeling en preventie van elke aandoening komen aan bod.

Door de vele illustraties en foto's leer je zowel de werking van het lichaam als de uiterlijke verschijnselen van de aandoeningen kennen. In de overzichtstabel aan het eind van elk hoofdstuk kun je de kenmerken van de aandoeningen nogmaals raadplegen.

Bij dit boek zit een toegangscode voor het online leerplatform van Pearson en Expert College. De hoogwaardige vraaggestuurde en adaptieve e-learningmodules op www.datzaljeleren.nl stellen je in staat om het studiemateriaal snel en efficiënt onder de knie te krijgen.

Pathologie is geschreven voor studenten aan verpleegkunde- en andere zorgopleidingen. De auteurs van Pathologie zijn werkzaam aan diverse universiteiten in de Verenigde Staten. De bewerking van de Nederlandstalige editie is verzorgd door Hanny Groenewoud, verbonden aan de master Advanced Nursing Practice aan de Hogeschool Rotterdam, en Charissa Portiér, docent anatomie, fysiologie en pathologie aan de Hogeschool Rotterdam.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Pathologie

paperback/ gebrocheerd: € 86.95
Pathologie biedt een overzicht van alle veelvoorkomende aandoeningen van het menselijk lichaam en is het actueelste boek over dit onderwerp. ...

Meer boekennieuws op Facebook.