Gezondheidspsychologie

Val Morrison; Paul Bennett

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gezondheidspsychologie

paperback/ gebrocheerd: € 61.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043034579, geïllustreerd, March 2017
Formaat: 26.6 (h) x 19.6 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 1054 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Gezondheidspsychologie behandelt uiteenlopende onderwerpen die met de psychologische aspecten van gezondheid en ziekte te maken hebben, zoals (on)gezond gedrag, stress, preventie, pijn- en ziektebeleving, de invloed van ziekte op de omgeving en interventies op het gebied van de gezondheidszorg. De auteurs bieden een brede benadering van gezondheid, ziekte en de zorgpraktijk, waarbij het begrijpen van het gedrag rond gezondheid en ziekte centraal staat.

Deze vierde editie is volledig geactualiseerd, herzien en verbeterd. De tekstkaders geven inzicht in belangrijk nieuw onderzoek en nodigen uit tot kritisch nadenken over uiteenlopende kwesties. Met behulp van de margebegrippen, de samenvattingen aan het eind van elk hoofdstuk en de begrippenlijst achter in het boek maak je je de materie snel eigen.

Bij deze editie is extra stof beschikbaar op MyLab, de digitale leeromgeving van Pearson, waar je kunt oefenen met studiemateriaal zoals een begrippentrainer, toetsvragen, weblinks, video’s en cases. Ook bevat MyLab een digitale versie van het boek.

Gezondheidspsychologie is geschreven voor studenten toegepaste psychologie, verpleegkunde, fysiotherapie en social work binnen het hoger onderwijs.

Val Morrison is senior docent Gezondheidspsychologie en beëdigd gezondheidspsycholoog aan Bangor University in Wales. Paul Bennett is hoogleraar Klinische Gezondheidspsychologie aan Swansea University, Verenigd Koninkrijk.
De Nederlandstalige bewerking werd verzorgd door voormalig docent Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool Leiden Hans Te Baerts, orthopedagoog en docent aan de UC Leuven-Limburg Laurent Voets, en klinisch en gezondheidspsycholoog Joséphine Jammaers, lector aan de UC Leuven-Limburg.

www.pearsonmylab.nl
www.pearsonmylab.be
www.pearson.com/nl
ISBN 978-90-430-3457-9

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:Met MyLab NL toegangscode
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Gezondheidspsychologie

paperback/ gebrocheerd: € 61.95

Meer boekennieuws op Facebook.