Communicatieve en educatieve vaardigheden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Communicatieve en educatieve vaardigheden

paperback/ gebrocheerd: € 41.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043034173, geïllustreerd, August 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

redactie: Erasmus Hogeschool, Departmenet Gezondheidszorg Verpleegkunde

beschrijving

Dit maatwerkboek is samengesteld door het departement Gezondheidszorg / Verpleegkunde van de Erasmus Hogeschool, voor de cursus Communicatieve vaardigheden. Het bestaat uit het volledige boek Professioneel communiceren in de zorg van Titia Struiving, Pit van Nes & Thom Rijpstra, en enkele geselecteerde hoofdstukken uit Interactieve vaardigheden in de zorg, 3e editie; Boek I: Communicatie in het perspectief van herstel, van Okko Brunklaus.
Je docent heeft dit gepersonaliseerde studieboek gecreëerd om je een optimale leerervaring te bieden. Het bevat Pearson-content van onze gerenommeerde auteurs en bevat net die extra's waarvan je docent weet dat je ze nodig hebt - niets meer en niets minder! Sommige docenten hebben er ook hun eigen, op maat gemaakte, leermaterialen aan toegevoegd, die specifiek gericht zijn op jouw opleiding.
Pearson werkt nauw samen met docenten en zet zich in voor het creëren van kwalitatief uitstekende leermiddelen, die op maat worden gemaakt.
Geef je studievaardigheden een duwtje in de rug en begin nu met de voorbereiding van je toekomstige carrière. Meer informatie is te vinden op: www.pearson.nl.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.