Algemene psychologie custom uitgave

Thomas Moore toegepaste psychologie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Algemene psychologie custom uitgave

paperback/ gebrocheerd: € 43.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043034166, geïllustreerd, July 2015
Formaat: 26.7 (h) x 19.2 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 684 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

redactie: Dagmar Vermissen; Dinska VAn Gucht

beschrijving

Dit maatwerkboek is samengesteld voor Thomas More, opleiding Toegepaste Psychologie, door Dr. Dinska Van Gucht & Dr. Dagmar Versmissen. Het bestaat uit geselecteerde hoofdstukken uit: Psychologie, een inleiding, 7e editie van Philip G. Zimbardo en coauteurs, en Cognitieve psychologie; Theorie & Praktijk, van Hugo Schouppe en Peter de Graef, van uitgeverij Koninklijke Van Gorcum.
Je docent heeft dit gepersonaliseerde studieboek gecreëerd om je een optimale leerervaring te bieden. Het bevat Pearson-content van onze gerenommeerde auteurs en bevat net die extra's waarvan je docent weet dat je ze nodig hebt - niets meer en niets minder! Sommige docenten hebben er ook hun eigen, op maat gemaakte, leermaterialen aan toegevoegd, die specifiek gericht zijn op jouw opleiding.
Pearson werkt nauw samen met docenten en zet zich in voor het creëren van kwalitatief uitstekende leermiddelen, die op maat worden gemaakt.
Geef je studievaardigheden een duwtje in de rug en begin nu met de voorbereiding van je toekomstige carrière. Meer informatie is te vinden op: www.pearson.nl.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.